Jag vill också ha en älg i min trädgård!

Jag vill också ha en älg i min trädgård - eller jag menar en hel älgfamilj precis som Magda & Ola har!

Läste på Magdas blogg att när de vaknade härom morgonen så låg både mamma-älg och bebis-älg på gräsmattan och sov. Hur häftigt är inte det på en skala?!
Jag tittar ut i vår trädgård och det närmaste naturen jag kommer är våra 4 tallar som står där och vajar och som bara fäller alla sina barr så det blir som en matta. Några "exotiska" djur kan jag glömma..... småfåglar, skator och möjligtvis grannens katt *suck*

Min dröm är ju att någongång bo så att man kan uppleva den där tystnaden och det där lugnet. Ni vet den där tystnaden då man verkligen inte kan höra några andra ljud än naturens. Inga bakgrundsljud......

Så, visst blir jag avis när jag hör att vissa lever kloss i kloss med familjen Älg. Iofs har väl älgarna det ganska hett om öronen i dessa dagar men snart lägger sig lugnet igen.



Kommentarer
Postat av: Helena

Har du inte hört vad som hände med Tage i skogen??!! Du vill inte ha mamma älg med bebis i din trädgård!

2009-10-16 @ 21:16:52
URL: http://www.jaquilines.se
Postat av: Pilla

Nä, vad hände med Tage?!

2009-10-17 @ 08:50:48
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Helena Johansson

Han blev ju attackerad av en älgmamma i skogen när han och gråhunden var ute och kollade läget inför jakten! Han hade ont i armen och jag vet inte om nåt revben hade gått också när vi var på Ölandsutställningen i Böda. De är INTE att leka med;-)

2009-10-17 @ 20:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0