Lotte world

Nu är vi hemma en stund för att lämna alla våra shoppingkassar och "vila upp oss" en stund innan vi ger oss av igen.

I förmiddags åkte vi taxi till ett kvarter som heter Lotte. Vårt mål var att besöka nöjesparken (även om Erik egentligen ville till ett zoo) men vi hamnade mitt i en leksaksaffär. Direkt när man steg av hissen så var man liksom inne i affären och den sträckte sig över hela våningsplanet. Gissa om det var rena paradiset för barnen? :-)

Erik han mådde som en prins och promenerade mellan Bakugan, Pokémon och Beyblades. Beyblades är tydligen jättestort här igen så om jag får komma med en vild gissning så tror jag att de nya Beybladesen kommer till Sverige i vår. Vi har i alla fall köpt ett par stycken med oss hem.
Bakugan har ju funnits här ett tag och det märktes - halva priset jämfört med där hemma :-)

Bilder på detta "paradis" kan ni se i Eriks inlägg till Herman.

Efter lång tid så fick jag  med mig barnen till nöjesparken och jag visste ju att den skulle vara enorm - men inte att den var enorm! Både inomhus och utomhus. Det var ett gigantiskt bygge med allt från isbana, bowlingbana, karuseller, restauranger och föreställningar. Här hade man kunnat gå minst en hel dag!

Eftersom mina barn inte är världens modigaste när det gäller karuseller så var det ingen miss att vi inte köpte biljetter till detta eftersom alla karuseller var för "våghalsar".
Det var en enorm upplevelse att bara gå runt där!

Vi träffade 4 svenska familjer som var där tillsammans. De hade adopterat barn härifrån och var här tillsammans för första gången. De hade rest runt i Sydkorea och skulle nu tillbringa några dagar här innan det var dags för hemresa.
Så märkligt att höra någon tala svenska! :-)........ och samtidigt så himla skönt! :-)
Det där att kunna göra sig förstådd med detaljer - ja, det saknar jag.
Den som tycker det är allra värst är nog Erik. Han tycker det är jättejobbigt att inte förstå eller kunna förklara vad han vill för människorna här. T.o.m. Ellen klarar ju att förstå och kommunicera lite på engelska.




Kommentarer
Postat av: elina

vad spännande! jag längtar så mycket!efter dig kramar Elina<3

2009-10-28 @ 18:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0