En månad kvar

Nu börjar det droppa in mail från andra sidan jordklotet - Korea - och jag får frågor och funderingar inför min/vår ankomst. Jag har nog inte riktigt kommit så långt i min tanke ännu men idag slog det mig att det faktiskt bara är en månad kvar. På söndag är det 4 veckor! HJÄLP!!!
Jag känner mig fruktansvärt oförberedd och oplanerad. Tur man har sina kontakter i Korea som "tar hand" om oss ;-)
Hee Sun (Sunny) - min buddy - skickade ett mail idag då hon berättade att hon tänker komma och möta oss på flygplatsen och hjälpa oss så att vi kommer fram säkert och rätt till hotellet. Tänk att det finns så otroligt omtänksamma människor....... Hur gulligt som helst! Jag vet att det tar en stund (minst en timme) att ta sig till flygplatsen från Seoul och att det dessutom kostar en slant men det får jag försöka återgälda såklart.

Sa till Martin idag att jag vill köpa något och ha med mig till henne även denna gång.
Vad köper jag?
Förra gången fick hon lösgodis (finns inte i Korea), Marabou mjölkchoklad, en Sverigetröja, en glasskål från Kosta och två böcker om Sverige.
Har ni några fyndiga ideér så kläm gärna fram dem!

Har också funderat på om jag ska skriva en resedagbok så som jag gjorde förra gången (se länk). Det funkade väldigt bra men då hade jag iofs inte min blogg. Det känns som om det kommer att bli kaka på kaka. Jag tror jag kommer att hålla mig till bloggen och försöka lägga in bilder där istället.
Vad tror ni om det?

Har ni några bra restips så berätta gärna. Allt tas tacksamt emot eftersom jag nu dessutom har Ellen och Erik som resesällskap.
Pappa och Ingrid! Ni kan säkert hitta "sista-minuten-biljetter" till ett billigt pris om ni vill göra något väldigt spontant och följa med till landet där man kan pruta ihjäl sig *skratt*
Det hade väl varit något, pappa?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0