Principen bruten

Pokémon är ute........pokémon är inne.......pokémon är ute...... pokémon är inne *suck*
Jag hinner inte riktigt hänga med i svängarna och ena dan är det "ute" med vissa leksaker och andra dagen så är de "inne" igen.
Erik har pausat ganska länge med sina Pokémonkort och har varit helt förblindad av Bakugan istället men nu har vindarna vänt och Pokémon har tagit revansch ;-)

Tydligen byter barnen kort med varandra i skolan och vi har haft som princip att Erik inte ska ta med sig några grejer till skolan. Byta kort kan han göra här hemma med sina kompisar. Han har väl funnit sig i den principen ganska länge även om jag vetat om hans innersta önskan om att jag ska frångå den där principen och låta honom ta med sig sina kort.
Häromdagen kom en dyster Erik hem och konstaterade att Valter nu fått lov att ta med sig sina kort. Idag hade Herman fått ta med sig sina. Nu lät det som om det typ bara var Erik ensam kvar utan Pokémonkort.

"- Mamma, t.o.m. en liten flicka har fått ta med sig sina kort för sina mamma!"

Ja, livet är orättvist.... ;-)

Våra mjuka hjärtan gav med sig och vi har nu kommit överens om att han ska få ta med sig NÅGRA kort på måndag som han kan byta med. Definitivt inte hela högen som består av flera hundra kort......det är en hel förmögenhet som han samlat på sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0