Sagan om den orangea Po.P jackan :-)

Nu är vi hemkomna efter en jättetrevlig dag i Kosta. Det kändes konstigt att inte besöka Margret och Tage eftersom det i stort sett var samma väg som jag brukar köra när jag hälsar på dem. Denna helgen är de dock på hundutställning på Öland och tar hem alla storvinster med Astrid :-)
(Jag hoppas det har gått kanonbra för er!)

När vi kom fram var det knappt något folk där och vi kunde strosa runt hur lugnt som helst. Det blev en del fynd och jag är säker på att jag kommer att återvända dit igen. Massor av Po.P-kläder till barn till mycket bra priser. I like! :-)

Måste också berätta en liten lycklig saga...... :-)
Jag har varit på jakt efter en orange fleecejacka till Erik som han ska ha under sin vinterjacka. (Ville ha den just orange eftersom det finns orangea detaljer på jackan.)
Såg en helt splirrans ny i rätt storlek på Tradera men av någon underlig anledning så bjöd jag aldrig på den då. Ångrade mig efteråt men då var det försent. Har väntat på att den skulle komma ut igen eftersom den aldrig blev såld och ibland ska man ju ha tur! En dag fanns den där till salu igen! Nu bjöd jag.... ganska mycket också ska jag säga.... men jag ville verkligen ha den. Erik har en likadan nu fast en storlek mindre och dessutom blå så jag vet ju att dessa windstopper-/fleecejackor är kanon!

Tydligen var det fler än jag som ville ha just en sådan här för nu var det konkurrens. Varje dag blev jag överbjuden och jag satt här och blev förbannad på dessa människor som inte bara kunde ge sig och låta mig vinna den här jackan. Hur som helst så flög priset iväg lååååångt över det som jag egentligen var beredd att lägga och jag hann sansa mig så att jag inte drogs med i denna absurda auktion. Tänkte att jag fick svälja detta och försöka hitta något annat till honom istället.
Men.... så kom jag till Kosta.... och vad hittar jag väl där?! Jo MASSOR av orangea windstopper-/fleecejackor från Po.P!!!!!
Jag (nej, pappa) gav mindre än halva det priset som jackan är uppe i på Tradera just nu!
Yes!!!! Ibland känns det som om det finns en mening med allt *skratt*


Kommentarer
Postat av: Margret

Äntligen kan jag kanske lura upp dig till Smålands-skogarna igen!

Först klara vi av det allvarliga = "Trimkurs" för dig på Basti och som belöning får du ströva runt på Kosta Outlet!!!



Astrid blev BIM och det var Helena´s Chivas som knep BIR, inte nog med det han avslutade dagen med att bli BIG 2:a.Under alla mina år som "utställare" har jag aldrig sett en lyckligare hundägare!

Kram kram

2009-09-06 @ 18:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0