Hur är vädret nästa gång det blir promenad i Rinkaby?

Även denna dag har tillbringats hemma hos syster. Det var ju bestämt att det skulle bli långpromenad (som hette duga) idag men vart tog det härliga vårvädret vägen? Klarblå himmel och sol...... hade nu bytts ut mot gråa moln, blåst och regn. Pissväder! :-(

Men vi hade ju bestämt oss. Lyckades dock övertala Erik att stanna hemma. Visste av erfarenhet att vi inte skulle hinna mer än ett par hundra meter innan han började klaga på både det ena och det andra. Att det sedan regnade hade ju inte gjort hans promenad bättre.

Innan vi hade hunnit upp till Åhusvägen var vi ganska dyblöta men eftersom vi redan var våta så kunde vi ju lika gärna fortsätta. Vi tog vår vanliga promenad i skogen och den tar 1½-2 timmar. Måste säga att jag var ganska imponerad av Ellen - hon klarade halva rundan innan hon började fråga hur långt det var kvar.
De enda som nog tyckte det var helt OK var Basti och Wilda. Basti for fram i skogen och tyckte det var himmelriket och Wilda låg ju nerbäddad i vagnen och hade hur mysigt som helst.

Undrar varför vi alltid väljer att promenera tillsammans i Rinkaby när det är som sämst förutsättningar? Förra gången var det ju snö och vi fick dra/bära vagnen genom/över snövallarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0