Frusen Moussaka på trappan

I am back! :-)
Igår strulade bloggen och jag kunde inte ens logga in. Har aldrig hänt förut.

Fredag kväll och slut på arbetsveckan - i alla fall för min del. Kanske är man lite extra trött då och man väntar bara på att helgen ska börja?
 
Själv var jag nog extra trött eller snurrig i morse då jag lyckades med något ganska otroligt.
Jag visste att det skulle vara soppa i skolan och bestämde mig därför att ta med mig egen mat. Ja tro nu inte att jag hade stått och gjort en matlåda - jag hade inte ens brett några mackor - nej, det finns något som heter färdigrätter *hehe*.
Viktväktarna har några varianter som jag verkligen gillar och som nu ligger på lager i frysen och det är bara till att plocka ut och ta med sig när man vet att det vankas något man inte är överförtjust i.

Hur som helst så kom jag på det i morse och insåg att jag skulle hinna glömma att ta ut kartongen innan det var dags att lämna huset. Fick en snilleblixt och kastade därför ut kartongen på trappan utanför ytterdörren då jag var säker på att inte missa den eftersom jag skulle gå ut det hållet. Clever - eller hur? ;-)
Vad som sedan inträffade kan jag inte riktigt säga....... det hela slutade i alla fall med att jag kom till jobbet utan någon mat med mig.
På rasten kom jag på att kartongen fortfarande låg kvar på trappan och ägnade några sekunder åt att fundera över hur jag lyckats med denna bravad - att KLIVA över kartongen, låsa dörren och INTE upptäcka maten som låg där?!

I eftermiddags ringde min mobil och en fundersam Martin undrade varför det låg en frusen Moussaka på yttertrappan..... *asgarv*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0