På kurs

Höör.
Ja, då var man på kurs igen och den här gången blev det övernattning också.
Det är alltid intressant att vara på kurs men att sedan bli bjuden på god middag med dryck och trevligt sällskap är ju bara en extra bonus :-)
Jessica, jag och Sofie pratade om övernattning redan förra gången vi var här men det kom annat i vägen. Den här gången blev det bara jag och Jessica men vi har haft gott sällskap av två andra som också valde att stanna över natten.

Idag har jag blivit invigd i Baseballens (heter det så?) förtrollade värld. En fantast har förklarat sitt brinnande intresse och jag har insett att det finns människor med ett näst intill fanatiskt beroende av denna sport. Jag är imponerad av det intresse och tid man lägger på att följa matcher (som går mitt i natten). Tror inte ens att jag skulle klara av att stiga upp mitt i natten pga av detta utan hade helt enkelt valt sängen och insett min lathet.

Imorgon är det dags för ytterligare en kursdag. Frågan är hur vi ska komma härifrån. Det snöar och tydligen har man utfärdat en klass 1 varning fr.o.m. imorgon lunch. Kan det stämma?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0