Ett förbannat inlägg!

Jag blir så förbannad!!!
Vad är det för jäkla idioter som utnyttjar katastrofen i Haiti för att sno åt sig pengar som människor skänkt i välgörande syfte?! Det är helt absurt! Jag blir så arg på dessa människor som inte har den minsta känsla för vad som är rätt eller fel och dessutom i en situation som denna.

När jag ändå är förbannad så passar jag på att kräka av mig lite till!
Fick höra att det nu finns risk för att barn kommer att "försvinna" helt spårlöst från de provisoriska barnhemmen som upprättats i tält i Haiti. Där har man samlat föräldralösa barn men som man nu håller ett extra vakande öga på av rädsla för att det ska kidnappas för att sedan säljas vidare för adoption.
Alltså man tror ju inte det är sant!
Jag kan visst förstå att man kan vara i desperat behov av pengar men att tjäna sig en hacka genom att göra något sånt här är ju fruktansvärt..... ja, jag har svårt att sätta ord på hur jag känner för detta..... ilska, förtvivlan och sorg.....

Man ska väl inte leta syndabockar men alla inblandade har ju ett ansvar i detta. Det handlar om oskyldiga och föräldralösa barn som precis upplevt ett trauma i form av att ha blivit av med sina föräldrar. Visst, de får kanske det bättre (mycket möjligt) med en ny start hos en ny familj i ett nytt land..... men det måste gå rätt till! Det är inte någon kohandel utan det är människor - barn - med minnen, känslor och i nuläget med en enorm sorg.

Ja om detta kan man diskutera i evigheter och man kan se det från många olika synvinklar men det är inget jag tänker vidareutveckla just nu i alla fall. Faktum kvarstår att jag tycker att det är fel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0