Krokodiltårar

Här hemma är stämningen sisådär. Ellen ligger i soffan och är ledsen och har gråtit krokodiltårar så ögonen är alldeles röda och svullna.
Anade redan tidigare vad som skulle komma ....... och mycket riktigt blev det så.
Hon har ju en viss tendens till att bli lite deprimerad när hon kommer hem från Lotta & Ola. Man måste ge henne ungefär ett dygn (ibland två) för att "av-Lottifiera" sig *suck*
Hon tycker det är så roligt att vara hos dem så när hon kommer hem till vardagen igen blir allt bara grått och tråkigt och hon blir deppig. När jag frågade vad de gjort för något särskilt så kan hon den här gången inte riktigt sätta fingret på något. Jag menar.... handla på Willys kan väl inte vara det hon tycker är roligast i hela världen?!

Erik blev ställd när han såg storasyster så ledsen och har försökt på alla sätt och vis han bara kan att få henne på bättre humör igen. Han har vaggat henne, klappat henne, bäddat en gosig filt runt henne m.m. Han har kommit flera gånger och viskat och undrat hur länge det dröjer innan Ellen är som vanligt igen. Rörande att se att han bryr sig så!


Kommentarer
Postat av: Tanja

Åhhh, en sån lillebror skulle man haft när man själv var liten och ledsen. Ja varför inte när man är stor också :-)

Kram

2010-01-10 @ 21:39:39
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Bodil

Vilken underbar liten kille! Att han tar hand om sin syster så! Kan förstå att lilla Ellen inte vill åka hem från Lotta m fam... :o))

Förresten, vilken jättetrevlig blogg du har! Far din tipsade mig och det gjorde han rätt i. För att inte tala om Ellens - WOW! Hon skriver fantastiskt för att vara så liten. Imponerande! Tack för att jag fick/får ta del av din/er vardag.

God fortsättning på det nya året!

MVH Bodil

2010-01-11 @ 11:41:11
Postat av: Pilla

Bodil - Tack!

Kul att du hittade hit och även in på Ellens blogg :-)

Jag tycker också hon är otroligt duktig - särskilt på att formulera sig för att inte vara äldre. Hoppas du fortsätter titta in här då och då.

God fortsättning till dig också!

2010-01-11 @ 20:44:41
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0