Cykeltur till Tivolibadet

Med tanke på att vädret var lite ostabilt i förmiddags så stannade Martin hemma och höll "friggebods-paus" men suget efter att få ta tag i projektet tog överhanden och Ola fick komma och hämta honom så att de kunde hamra och spika lite i eftermiddags.

Själv tog jag med barnen på en cykeltur in till stan.
Målet var Tivolibadet.
Eftersom vädret ändå inte var det bästa så tyckte jag det kunde vara OK att sysselsätta sig med detta även om det var inomhus.
Visst kunde vi begett oss till något av alla friluftsbaden i vår omgivning men dit kommer ju i regel de flesta för att bada och kanske inte simträna direkt. Jag ville ju att vi skulle träna simningen i första hand så att de inte tappar det som de nu lärt sig.

Måste säga att de överträffar sina egna begränsingar varje gång och med små steg så utvecklas de hela tiden. Idag simmade Ellen 12 längder vilket är superbra för henne! Hon är hur duktig som helst! :-)
Dessutom hoppade hon från 3:ans trampolin för första gången! Bra jobbat Ellen!

Erik utmanade sig själv genom att hoppa i på det allra djupaste och simma in till kanten. Han simmade en längre sträcka bröstsim än han gjort tidigare och "trampade vatten" ganska länge - bra träning!

Självklart "badade" vi också och det blev både vattenrutschkana och annan lek.

På vägen hem tyckte vi alla tre att det var en lämplig paus att stanna till hemma hos pappa & Ingrid. Det blev fika och pratstund innan vi trampade hemåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0