Martin jobbar.... och jag dricker drink ;)

Från kall och ruggig dag till solig och varm :-)
Det är underbart mysigt att äta frukost ute..... man sitter där med morgonfrissan och käkar och känner att det redan är varmt fastän klockan inte är överdrivet mycket.
Jag, Ellen och Erik åt frukost (Martin var och snickrade) och Viggo han hoppade runt i sin hage och Basti låg i dörröppningen och kastade längtansfulla blickar på honom *haha*.

Jag och barnen tog en liten runda för att inhandla lite ditt & datt. Erik fyndade två vattenpistoler som han haft väldigt roligt med idag, jag köpte hundmat till Basti och Ellen köpte en sele till Viggo.

Eftermiddagen ägnades åt att slappa på en filt i trädgården. Slumrade gott, vaknade till ibland och läste lite ur min bok och sen slumrade jag igen - härligt!

Martin ringde och vi körde för att hämta honom men innan vi åkte hem blev det fika i trädgården hos Lotta & Ola. Wilda hade varit hos frisören för första gången och hon var så söt ♥.
Friggeboden är nu klar och nu är det dags för lite projekt på hemmaplan. "Stackars" Martin får ingen paus. Han började med det nya projektet redan nu ikväll :-) ...... under tiden gick jag in till grannen och drack drink *hihi*.


Kommentarer
Postat av: Tanja

Är man livsnjutare så är man. Själv har jag bjudit familjen på langos ute i trädgården.

Kram

2010-07-27 @ 16:50:56
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Pilla

Snacka om livsnjutare ;)

2010-07-27 @ 21:51:40
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0