Viggo

Vaknade med ett ryck i morse klockan 06.00. Kunde inte somna om. Hade drömt att Ellen fått huvudlöss och jag var lite yr i mössan när jag vaknade och visste inte riktigt om det var dröm eller verklighet. Upptäckte att Erik smugit sig in och lagt sig mellan mig och Martin (det är ett elände det där när han gör det så tyst att ingen av oss märker det) och jag hann bli smått hysterisk och tänka att "nu blir jag också smittad eftersom han säkerligen också har löss!"
Sansade mig dock och kom till klarhet att det faktiskt bara var en dröm! *skönt*
Inte för att det hade varit världens undergång (att få löss) men det var skönt att det bara var en (mar)dröm den här gången!

Kunde inte somna om så jag låg och läste varvat med att surfa på nätet och leta efter söta kaninungar.
Ellen har ju önskat sig detta länge nu och det har väl ärligt talat gått lite i vågor. Ibland har hon varit helt fokuserad och inne på den linjen och sen har det lagt sig lite. Nu har det varit en period då det hållt i sig lite längre och tillslut tog jag och Martin en diskussion om detta. Martin ville från början - citat - "inte befatta sig med detta". Vad detta egentligen innebar tvistar vi nu lite om ;-)
Hur som helst så ringde jag upp en kvinna i Hässleholmstrakten som sålde kaniner. Hon var verkligen supertrevlig och jag hann lära mig massor under vår lilla pratstund :-)
Hon hade en hona kvar men jag var lite inställd på en hane då jag hört att honor ibland kan vara lite mer bitska av sig (fast det är väl egentligen vad man själv gör det till).

I eftermiddags bestämde jag mig för att köra en runda till alla stans djuraffärer. Snälla Josefine följde med för att titta och för att jag skulle kunna ha någon att ventilera mina tankar med. TACK Josefine!!!
Söta kaniner finns det ju gott om men jag fastnade för en liten sötnos på 8 veckor som var en blandning mellan dvärgvädur och lejonhuvad dvärgkanin (eller vad de nu heter?). Hur söt som helst!!!

Efter en kort funderare så slog jag till och både jag och Josefine blev som små töser och skulle frakta hem detta värdefulla gods samt en stor bur med tillbehör.

Ellen var hemma hos Elina så henne ringde vi hem. Vi hade ställt papplådan på gräsmattan och Ellen blev verkligen jätteglad när hon öppnade och insåg vad den innehöll :-)
Detta är alltså en tidig fördelsedagspresent :-)

Ganska snabbt döptes denna lilla sötnos till Viggo och jag måste säga att Viggo är en ganska modig liten krabat som nyfiket undersöker sin omgivning.
Även Basti har fått hälsa på den nya familjemedlemmen. Svansen mellan benen......
När Viggo sedan fått flytta in så for Basti runt som en skottspole i trädgården och skulle spåra upp honom. Han fick sig ett rejält arbetspass och var helt slut i knoppen efter 20 minuters spårande och irrande.


Hemligt paket



Vad kan det vara?







*LYCKA*


Viggo


En riktig sötnos ♥


Som pricken över i:et så firade vi Viggo ikväll genom att äta Mc Flurry *mmmmmm...*




Kommentarer
Postat av: Tanja

Gud så söt. Akta nu Bastis nos (blodvite kan uppstå) så inte han också drar den hela tiden mot buren som Kezo gjorde hemma hos Jenny med deras kanin. Visst berättade jag det för dig?

Kram

2010-07-22 @ 23:38:23
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: "Viggos Gudmor" ;-)

Tack själv för att jag fick följa med! :-)

Blev så rörd när jag såg Ellens lycka över lille Viggo. :-) Kram

2010-07-23 @ 00:00:18
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/
Postat av: Pilla

Jo du berättade om det Tanja ;)

Jag får väl sätta plåster på nosen på honom ;)



Håller med dig Josefine (gudmor hihi) - den där lyckan man såg i ögonen hos Ellen var värd så mycket mer än något annat :)



2010-07-23 @ 08:18:22
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mina barn har ju också tjatat men det blev en valp till istället för bara Atlas, ;-) Men gud så söt Viggo var. Små söta tofsar vid öronen!

Hoppas Basti tycker att den är okej och att han inte nosar för intensivt! ;-)

2010-07-29 @ 00:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0