Beachfotboll

Idag var vi uppe med tuppen och körde till Åhus eftersom Ellens lag skulle spela Beachfotboll.
Det har verkligen varit en supertrevlig dag med laget och alla föräldrar. Det stärker tjejernas laganda och sen är det väldigt trevliga och lättsamma föräldrar också :-)

Eftersom tjejerna var det enda 00-laget så blev det så att de placerades bland 99:orna. Därför var motståndet ganska tufft och många av de andra tjejerna såg ut som stora jättar bredvid några av våra småttingar. Det fanns ju de som var ett par år äldre eftersom man kan få dispens att ta med någon som är äldre i laget.
Våra tjejer kämpade hur bra som helst och det var en ny erfarenhet att spela barfota (eller med strumpor) i sanden. Att vara passningsexperter (som laget annars brukar vara fenomenala på) hjälpte föga i sanden då bollen bara "dog" eller studsade i en helt annan riktning än väntat. Här gällde det helt enkelt att ta för sig, vara stark i närkamperna och att skjuta så fort det gavs tillfälle.

Det var en heldag åt detta. Vi samlades vid 8.30 och sista matchen för dem var slut vid 19-tiden. Då var vi alla ganska trötta och sandiga. Längtade efter en dusch och att få lägga sig i soffan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0