Huvudvärksväder

Idag har det varit huvudvärksväder. Riktigt kvavt, varmt och stilla. Man kunde känna att det skulle bli åska - och mycket riktigt - ikväll kom det.
Vi tog oss i alla fall till Central Park (precis som planerat) och strosade runt där. Vi gick och gick men på kartan hade vi bara kommit någon millimeter *hehe*. Det var nog då man riktigt förstod hur STOR parken egentligen är!
Man kan gå där hur länge som helst och ständigt hitta nya saker att roa sig med. Vi fastnade dock en bra stund bland baseball-planerna eftersom det spelades matcher där. Erik har blivit en basebollsfantast och han stod som fastklistrad där.

Tiden rann ifrån oss och vi bestämde oss för att skippa museét och ta leksaksaffären direkt istället. Utifrån gatan såg den inte särskilt imponerande ut. I mitt stilla sinne tänkte jag att det nog inte skulle behöva ta så lång tid att springa genom den affären *hrrmmm*. Så fel man kan ha!
Det visade sig att det var en gigantiskt stor leksaksaffär som dessutom hade tre plan. Erik gick från Star Wars till Bakugan till Nerf till Lego till ...... både Ellen och Erik var i himmelriket :-)

Klockan hade redan hunnit bli ganska mycket och vi hade en bit att traska tillbaka till tunnelbanan. Det låg många affärer på vägen och ibland var man ju tvungen att svalka av sig och vad passade då bättre än att ta en tur inom en affär? ;-) Man får ju inte vara dum.... *hehe*

Martin och Erik åkte tog tunnelbanan tillbaka till hotellet och jag och Ellen stannade kvar på New York-sidan och shoppade loss lite.
Det blev en del påsar faktiskt ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0