Sommarfest

Igår var det dags för den årliga Sommarfesten hemma hos pappa & Ingrid.
Innan dess skulle Eriks spela Gärdscupen i  Vinnö och jag hade som uppdrag att pricka av några "att-göra-innan-vi-åker-till-New York" saker. Jag och Ellen hade ca 2 timmar på oss och vi for in till stan och hann med en hel del faktiskt.

Sommarfest innebär god mat och dryck i mängder, trevligt sällskap, mys och sedan övernattning som i ett kollektiv. Man hittar helt enkelt ett rum (inte så svårt hemma hos pappa eftersom det finns mängder av rum att välja mellan) och sedan får man madrasser och sen lägger man sig där.
Barnen tyckte detta var toppen och Eriks stora diskussionsämne under kvällen var i vilket rum han skulle sova i. Det verkade väldigt viktigt för honom att ha koll på det i förväg.

Morgonen innebar att alla strosade runt i sina pyjamasar och satt och låg huller om buller överallt. Mysigt! :-)

Idag är det Ellens tur att spela match men just nu försöker jag bli lite strukturerad och få koll på vad vi ska ha med oss när vi reser. Jag känner att jag är väldigt disträ och kan inte riktigt fokusera tankarna på rätt saker. Det hela kommer att sluta med att jag bara kastar ner lite "bra-att-ha" i resväskorna och sen får vi komplettera när vi väl är där.
Har i alla fall ringt till Telenors kundtjänst och fått lite hjälp med att spärra vissa tjänster - annars hade det kunnat bli en dyrare resa än förväntat. (Tack lillkusinen för tipset!)

Vad ska jag mer göra???

Kommentarer
Postat av: johan

Hur gammal ska man bli egentligen för att slippa bli kallad "Lillkusinen"

2010-06-13 @ 18:13:41
Postat av: Pilla

Det finns ingen åldersgräns på det namnet. En gång yngst - alltid yngst ;-). En gång lillkusin -alltid lillkusin hihi

2010-06-13 @ 21:27:05
URL: http://pillao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0