Svärföräldrarna = våra små hustomtar

Vår trädgård ser ut som ett bombnedslag (en bomb fylld med skit och annat bråte som spritts ut över trädgården fast vi har lyckats samla det i ena änden av vår tomt - som om det skulle vara så mycket bättre *suck*). Varje gång man befinner sig i trädgården påminns man om att vi måste köra iväg det och ändå blir det aldrig av.
Martin har tusen ursäkter men huvudskälet för oss båda är egentligen tidsbrist.
Den senaste månaden har (som ni vet) varit sprängdfylld av aktiviteter och det är ett under att vi inte glömt eller missat något ännu (fast det var rysligt nära att vi missade att Erik skulle bowla med sin klass idag). Vi skjuter hela tiden våra "måsetn" till sommarlovet - fast nu har det ju gått upp ett Liljeholmens för oss att vi faktiskt flyger till USA dagen efter vi slutat jobba och kommer hem på midsommarafton.

Vem kommer då som små hustomtar och knackar på dörren idag? Jo - svärföräldrarna. De förser oss med nyskördade svenska tomater och gurkor från olika lanthandlare - lyx! :-)
När Britt sen försiktigt frågar om de får be oss om en sak när vi är i USA så är jag till 100% säker på att de vill skicka bud med oss om något de hört eller sett och som finns i USA. Har nog aldrig hänt att de bett om något så det känns extra kul att få veta vad de önskar :-)

Jo......

"- När ni är i New York, skulle vi då få kunna komma hit och hjälpa till att rensa i trädgården? Vi fixar så att allt är borta och ivägfraktat tills ni kommer hem igen. Får vi det?"

Öööhhhh???!!!!  Vad tror människorna?! SJÄLVKLART!!!!! :-)
Om deras anledning är att de som ordningsmänniskor tycker att det är jobbigt att se detta berg av skit som bara byggs på mer och mer varje gång de är här eller om de helt enkelt bara vill vara snälla - ja, det skiter jag i. För mig är det bara såååå skönt att de gör detta och självklart vill jag ju tro att de gör det för att vara snälla ;-)

Tusen tack!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0