Safe area

Det blev aldrig någon resa bokad igår kväll. Kom på att jag fått direktioner om att jag skulle kontakta en tjej på Seat 24 som skulle hjälpa till med detta och därför blev det ett mail till henne istället. Får se om hon svarar redan idag så att resan kan bli bokad inom det snarate i alla fall.
Däremot har det skickats mail ganska flitigt fram och tillbaka mellan mig, Sara och Emily. Det är verkligen kanon att ha någon på plats som känner till allt och kan hjälpa en med det som behövs.
Har redan fått en del förslag på boende som är billigt i "New-York-pengar" så att säga.... dvs inte lika billigt i "Kristianstads-pengar" *hrrmmm*
Hur som helst så är vi ganska öppna för förslag och kan tänka oss att bo en bit utanför för att få ner den kostnaden. Sara som numera bor i New Jersey City rekommenderar därför mängder av olika typer av boende i närheten av henne. Det finns ju gott om "subways" så att ta sig in till stora staden kommer ju inte att bli något problem i så fall.

Något som hon däremot hela tiden poängterar - och som jag inte ens tänkt på - är att hotellet måste ligga "in a safe area". Ööhhh....? Vaddå "safe"?!
Blåögdheten har varit påslagen och jag inser att det inte är som här hemma i gamla Kristianstad där det fullkomligt kvittar vilket hotell du ska övernatta på. Så ser inte verkligheten ut där.
Okidoki....... vad vet jag om "safe areas"? Jag kan ju bara gå på deras ord, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Tanja

Safe area i Kristianstad? Om jag inte missminner mig så har jag snappat upp ett och ett annat som "lugna" Kristianstad i tidningen på sista tiden :-)

Kram

2010-03-01 @ 10:30:11
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Magda

Jag är såååå himla avis!

Ja, det måste vara säkert och ja det är väldigt dyrt med hotell i NY!

Men det är klart att ni ska på på Manhattan (inte NJ) och var i smeten när ni är där! Det är gångavstånd över allt nästan. Det är ju inte så säkert att åka subway på sena kvällar/nätter heller också kostar också att åka!

Jag rekommenderar alltså Manhattan - once in a liftime! Ni måste passa på (och inte vara lika tråkiga som att åka till Maxi - fnys! ;-) )



Och jag följer med om Martin flippar ut! :-D

2010-03-01 @ 22:20:19
Postat av: Johanna

Rekommenderar er också att bo mitt i smeten. Kunna gå överallt och inte behöva åka subway. Har bott både på fint hotell och vandrarhem. Visst det kostar men det är värt lite extra för då lägger ni inte de pengarna på taxi eller sub. :-)) Är avundsjuk på er! Hade verkligen velat åka igen till NY. Kramar Johanna

2010-03-04 @ 15:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0