Sånt hår som morfar

Var hos frisören igår och blev av med lite hår. När jag kom hem och tog en närmare blick så fullkomligt lyste det vitt från sina ställen på skallen. Alltså, dessa vita hårstrån invaderar min knopp och jag blir helt galen av detta fenomen. Att sen Martin idag kallade mig "medelålders" gjorde ju inte saken bättre :-(
Medelålders - vad är det egentligen?! Inte fasiken vill jag kalla mig medelålders! Det låter gammalt och trist och det är raka motsatsen till hur jag känner mig.

Hur som helst - Ellen fick förfrågan om hon ville dra dessa vita små fanskap från mitt huvud och samtidigt tjäna en liten slant. Det ville hon såklart (med tanke på att hon av någon konstig anledning fått för sig att hon ju ska börja spara pengar till hon flyttar hemifrån ...... det är ju ett tag till, men men....).
Ellen tjänade idag ihop 60 kr men trots detta så glittrar det till lite här och var i huvudet när man står i solskenet. De går liksom inte att utrota *suck*

Ikväll ville Erik få sig en chans att tjäna pengar. Han tyckte dock det var svårt att få tag på dem och gav till slut upp.

"- Jag längtar tills du får sånt hår som morfar - då är det bara att dra!"

*hysteriskt skratt* :-)


Kommentarer
Postat av: Bodil

Barn är underbara! Har du berättat för "morfar"? Han måste ha skrattat han med... :o))

2010-03-07 @ 01:24:34
Postat av: Bodil

Barn är underbara! Har du berättat för "morfar"? Han måste ha skrattat han med... :o))

2010-03-07 @ 01:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0