Undrar vad dagen ska erbjuda?

Måndag morgon :-)
Mina måndagar börjar alltid med egentid på förmiddagen eftersom jag inte börjar jobba förrän 11.30. Härligt!
Man tar det lugnt och i sitt eget tempo. Käkar frukost vid datorn eller med hela tidningen liggandes över köksbordet.
Man har hela dagen framför sig och vet egentligen inte vad den kommer att erbjuda. Planer kan man ju ha men det har man ju lärt sig - det behöver inte alls bli som man tänkt sig.

Har dock en känsla av att våra New York-biljetter kommer att bokas idag. Hoppas hoppas! :-)
Från början trodde jag att det var vår egen uppgift att kolla och boka men fick sedan veta att det fanns en person avsedd till denna uppgift och hon och jag har nu haft tät mailkontakt ett tag och bollat olika förslag fram och tillbaka.
Våra önskemål ska matchas med olika förslag och sedan ska det tas ett slutligt beslut. Har fått erfara att det kan gå snabbt. I fredags "missade" vi ett erbjudande om att resa hela familjen till ett lite billigare pris jfr med tidigare framplockade förslag men då var jag också tvungen att bekräfta och betala biljetterna inom en dryg timme. Detta missade jag ju eftersom jag jobbade och inte sitter vid datorn hela tiden. Kollade när jag kom hem och då var det ju redan försent.
Med facit i hand så gjorde det inte så mycket eftersom det flyget gick från Arlanda och vi i första hand är intresserade av avgångar från Kastrup.

Tror dock att det kommer nya förslag idag och då gäller det att vara på hugget ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0