Familjeutflykt

Söndag.
Idag känns det som en äkta söndag eftersom jag vet att jag ska till jobbet imorgon. Familjen Olofsson är nu helt klara med allt som heter Vattenkoppor. Alla har haft det och det känns skönt och tryggt!

Idag hade jag egentligen planerat att åka till Hässleholmsgården på ringträning. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Det blev IKEA istället - men det gjorde inte mig så mycket - dit har jag velat ett tag nu.
Mysigt med en familjeutflykt! :-)

Ringtränat har jag gjort här hemma istället *haha*. Ja, då menar jag att jag och Basti har sprungit runt här (så gott det nu går mellan allt skit och mög som samlats i trädgården och som bara väntar på att skjutsas till soptippen).
Han har liksom bytt taktik nu. Förr funkade det hyfsat att springa men att stå var värre - i alla fall när det gällde mer än tre sekunder..... Nu går det däremot hyfsat att stå men att springa funkar inte alls. Varför trava när man kan galoppera? *suck*

Kommentarer
Postat av: Tanja

Dom där hundarna gör inte som man vill. Vill du att dom ska stå snyggt, drar dom in bakbenen, vill man att dom ska trava så galopperar dom, vill man att dom ska gå in så springer dom ut och står och skäller på en istället (gäller mest Bosse). Säger man till dom att stanna så lägger dom benen på ryggen och lämnar gården.

Nu när jag tänker på det, vilka utställningar ska du besöka i år? Tyckte att du nämnde 3. Ska bli så förbannat kul att träffa dig igen.

Kram

2010-05-09 @ 20:40:35
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Pilla

Hej vännen!

Tre inplanerade och anmälda i dagsläget - 2 inofficiella och 1 officiell. På torsdag ska jag försöka hitta till Landskrona och sen är det ju dags för Hässleholm (då kommer väl du också hoppas hoppas) och sen är det en liten till här i Åhus (bara 15 minuter iväg vilket känns lagom).

Längre än så har jag inte hunnit fundera. Du då? Vilka kommer du till?

2010-05-09 @ 22:07:41
URL: http://pillao.blogg.se/
Postat av: Tanja

Hässleholm som du :-). Missade Landskrona missade jag med en dag :-( Sen hade jag en plan att besöka sofiero, Bosjökloster, Tvååker och danmark vad jag vet nu iallafall. Dyker säkert upp något annat också på vägen. Vi får se.

Ska prova Bosse för första gången på Bosjökloster, en syn för gudarna kommer det att bli. Han hade en period när han stod stilla och "fint" på ett bord men när jag tog ner honom på gräset bestämde han sig att nu får det vara nog. Sen dess har han ratat allt som har med stillastående att göra.

Kram på dig

2010-05-09 @ 23:44:52
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0