Tid för operation

I går ringde jag till ortopeden i Hässleholm för att höra ungefär när de planerat in min lilla dagoperation.
Nu är det så att det verkar stört omöjligt att få tag på en levande människa och kunna få prata med den i telefon utan man ska knappa in allting och göra snabbval så erbjuds man en telefontid en annan dag. Jag fick en tid idag vid 14-tiden.
De ringde och jag fick besked om att jag skulle komma den 7/12.
Precis när jag är på väg att lägga på luren tittar jag i min kalender och upptäcker då att den dagen inte är en superduperbra dag för att opereras eftersom jag dagarna efter ska på internat och utbildning. Känns lite dumt att sjukskriva sig när jag vetat om dessa datum ganska länge.
Ska precis fråga kvinnan i luren om det möjligtvis finns andra tider (tänker att jag ska använda min snälla röst) men då har hon redan lagt på luren. Typiskt också så ringde hon från dolt nummer vilket innebär att jag får leta upp numret jag ringde igår. När jag ringer så är det den där telefonrösten som återigen uppmanar mig att göra snabbval och knappa in uppgifter.
Nästa lediga telefontid är på...... fredag. Öööhhh??? Ska man behöva vänta så länge bara för att man råkar vara så snabb att man lägger på luren någon sekund för fort?! Jag blir irriterad både på mig själv och på själva systemet *grrrr*.

Nu har jag skickat iväg ett mail men det räknar jag knappast med att få någon respons på. Däremot låg kallelsen här hemma när jag kom hem och där fanns några andra nummer som jag skulle ringa. Får kanske testa några av dem imorgon om jag inte får svar.

Frågan är ju fri, eller hur? Går det inte att byta så får jag ju ta tiden och sen bita ihop och hoppa runt på mina kryckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0