Febrig kille och en heldag i Malmö

Idag blir det en hemmadag och tanken är att vi ska ut i trädgården och röja lite. Viggos nya, fina, hemmasnickrade bur är på väg att ta plats och det måste fixas så att den kan placeras på rätt ställe i uteförrådet + att det ska göras ett litet hål i väggen så att han kan hoppa ut till sin utebur :-)
Allt detta kommer vi inte att hinna idag men någongång måste man ju börja.

Igår morse vaknade jag av att Erik låg fastklistrade bredvid mig. Han var het som en kamin och febern var ett faktum *suck*.
Det har precis gått en vecka sedan han hade det sist. Denna gången klagar han även på halsont och man kan se att han är röd i halsen och låter grötig men det behöver ju inte betyda att det är halsfluss. Hög feber hela gårdagen och nu på morgonen har den sjunkit men ligger dock fortfarande inom gränsen till feberlandet. Vi får väl avvakta under dagen och se vart det leder annars får vi väl åka in och kolla.

Igår hade jag en heldag i Malmö tillsammans med ligan (=Jessica, Malin, Caroline och Sofie). Alltid lika kul att umgås med dem - aldrig en tråkig minut! ;-)
Vi tog tåget till Malmö och började sedan med frukost när vi kom fram. Sedan var det shopping som stod på programmet :-)
Jag var verkligen på shoppinghumör men hittade inte så mycket..... en stickad tröj-klänning, tröja och strumpbyxor.
Även om det inte blev så många kassar så var det en kanondag! Lyxlunch på Vespa (italienskt med ett glas rött till..... kan inte bli mycket bättre) och avslutningsvis fika med gigant-chokladmuffins!
Att jag kände mig som en sprängfylld ballong när jag steg av tåget var kanske inte så konstigt ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0