Hur kommer jag hem?

Vid en av de få gånger jag fick tag på Martin igår (gick ju inte att ringa inne från varuhuset) berättade han att Erik hade fått feber och huvudvärk.
När vi kom hem i går kväll var han fortfarande ganska varm men i natt försvann febern. Mycket märkligt!

Måste också berätta om vår hemfärd igår *hehe*.
De flesta av er vet ju hur fruktansvärt dålig jag är på att lokalisera färdväg och hitta rätt. Verkligen noll koll!
Martin hade noga berättat hur jag skulle köra för att komma till Ullared så dit var inga problem :-)
Hemvägen då...... tja, det är alltid mycket svårare när man ska hem för då måste man ju på någon vänster tänka "baklänges" utifrån den vägbeskrivning man fått från början.
Ut från själva Ullared var ju inga problem och att ta sig ut på själva motorvägen gick smärtfritt..... men sen blev det fel någonstans.
Jag tog av alldeles för tidigt från motorvägen och vi hamnade mitt i centrala Halmstad. Vi körde genom hela centrum och ut förbi äventyrslandet. När hastighetsskyltarna sedan började visa 40 så började jag ana ugglor i mossen. 40?!?!
Ringde min personliga GPS (=Martin) och det tog väl först en minut innan han hade fått uttrycka alla väl valda åsikter om min navigationsförmåga men sen kunde han sansa sig och lotsa oss ut från denna punkt (mitt ute i något fritidsområde i skogen).
Analysen igår berättade att jag nog siktat mot Tylösand i ställetr för Mellbystrand *asgarv*.

Jaja, hem kom vi i alla fall - även om det blev lite senare än planerat ;-)


Kommentarer
Postat av: Josefine

Tack för igår!

Haha, Inte var ju mitt lokalsinne bättre ; )!!!

Det gick ju så fint när vi körde dit, så trodde du hade full koll. ; )Men som du sa det är alltid svårare när man ska hem. Jag reagerade lite när du svängde av så fort, men eftersom jag har världens sämsta lokalsinne så litade jag inte riktigt på mig själv. ; )Men vi kom ju hem tillslut :)

Känner mig nöjd med mina köp, men hade gärna kollat lite till. Men eftersom det var så mycket folk var det svårt. Ha det gott! kram Josefine

2010-10-03 @ 20:05:18
Postat av: Tanja

Men Pernilla då. Det var nog en jäkla tur att det var jag som körde när vi skulle överraska. Speciellt när vi drog genom skogen på natten och du började bli tveksam om vi verkligen var rätt :-)

Kram

2010-10-03 @ 22:25:31
URL: http://www.kezodouglas.se
Postat av: Johanna

I söndags när vi var i Ullared så körde jag dit och hem och jag körde inte fel en enda gång, ganska impad faktiskt för det har hänt typ varje gång att vi kört fel....hehehe...bättre skyltar kanske skulle behövas och inte bara precis innan man kommer i närheten av Ullared. :-)

2010-10-05 @ 12:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0