Jag klippte mina fransar

Känns som om detta har blivit en helg-blogg och så vill ju inte att det ska vara egentligen. Får försöka ta tag i det där..... Veckorna går i racerfart och vips så är det helg igen. Jag hinner inte alls stanna upp för det är fullt med aktiviteter och inplanerade saker som tar all tid.
Skärpning Pernilla!

Den här veckan har präglats av världens spänningshuvudvärk. Sitter som ett stålband framme i pannan och i förrgår höll jag på att bli galen på det och var halvt desperat. Jag har inbillat mig att det är mina nya långa fransar som orsakar det eftersom jag tror att jag spänner och anstränger mig mer för att se. Inte för att de fladdrar så där otroligt mycket men man kan se sina fransar lite och det har jag aldrig tidigare gjort. Dessutom har de tagit i glasögonen varendagång jag blinkat vilket varit mega-irriterande.

I förrgår slog det alltså över på mig och jag blev lite hysterisk över dessa fransar. Försökte dra i dem men de sitter verkligen som berg!
Tillslut gjorde jag något drastiskt - jag tog saxen och klippte fransarna!!!
Nu rör de inte längre vid glasögonen och det irriterar inte längre. Huvudvärken finns dock fortfarande kvar så frågan är ju om det verkligen var de som var boven i dramat *hehe*

Något klokhuvud påpekade att det nog snarare var att jag satt mycket mer vid datorn nuförtiden (på jobbet) och min arbetsställning är väl inte den bästa. Jag måste se väldigt rolig ut eftersom jag sitter halvt inne i skärmen. Borde kanske göra en synundersökning?

Martin han bara suckar över mig och tycker jag är en pajas som först lägger så mycket pengar på att förlänga fransarna och sen klipper av dem. Nja, jag har nog fransar för ca 400 kr kvar i alla fall..... för såååå mycket klippte jag väl ändå inte av ;-) *hahaha*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0