Jävla skitgardiner!

Iofs hade jag syslöjd i skolan och hade bra betyg i det. Men det var ju inte igår precis.....
Fick i uppdrag av Martin (tror egentligen bara att han ville sysselsätta mig) att åka till pappa & Ingrid och låna symaskinen och lägga upp de nya gardinerna (som jag egentligen inte vet om jag gillar).

OK, kan hålla med om att det börjar bli dags att byta ut julgardinerna med tomtar på. Det är bara Lotta som hittills "vågat"(?) kommentera att våra tomtegardiner fortfarande hänger uppe *hahaha*. Anledningen att de gör det är att jag kastade de gamla just av anledningen att de inte skulle riskera att hängas upp igen. Istället hänger nu tomtegardinerna uppe. Har köpt nya i ren desperation men inte sytt upp dem.

Fick noga instruktioner av Martin kring hur mycket var och en skulle läggas upp. Det var liksom inte bara till att klippa av alla lika mycket eftersom det tydligen skiljer i höjd längs den väggen *suck*. I slutändan slog det på någon cm hit och dit.

Herregud! Det gick ju som det gick eftersom de jävla gardinerna inte var lika långa från början och inte ens den längden som det stod angivet att de skulle vara. Centimeter hit och dit och pillemojs hit och dit med bångstyriga knappnålar och ett måttband som inte alls ville ligga stilla. Jag är förvånad att jag inte flippade tidigare!
När jag sen konstaterar att den första gardinen inte riktigt blev som jag mätt (blev en cm för kort) så orkade jag helt enkelt inte. Det är inte värt besväret! Det finns människor som är proffs på detta och som gör det på en bråkdel av tid jfr med vad jag gör. Låt proffsen göra det!

Efter att jag med bestämd röst förklarat för min man att jag minsann sket i de där jävla gardinerna så satte jag mig istället på altanen hemma hos pappa & Ingrid och fikade. Mycket trevligare! :-)
Dessutom kom Anders med Alfred och Algot och vem väljer att sitta inne och sy gardiner då???

Nä, så nu har jag bestämt mig för att köpa helt nya gardiner och låta någon annan sy upp dem. Kommer att bli skitbra! :-) Alla nöjda och glada - i alla fall jag!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Jag gör inget annat än skrattar åt dig kära vän. Flyttar nästa helg och har ingen koll på hur fönsterna ser ut och hur många dom är till antalet. Man kan ju inte ha sån tur att det är precis lika många som här och lika stora så jag slipper köpa och sy nya

Kram

2011-04-25 @ 06:01:26
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0