Stranden invaderades av ..... scouter!

I eftermiddags åkte jag ner till stranden med Ellen och Erik (och två kompisar till dem). Lotta, Ola och Wilda var redan där nere och hade placerat sig borta vid skjutfältet eftersom det inte brukar vara så mycket folk åt det hållet.
Vi kom dit och det fanns gott om utrymme för oss att packa upp alla våra saker på.

Sen sa det pang.... och stranden fylldes på en enda gång av scouter!
Vi har ju scouter från hela världen hos oss just nu och det märks på både "gator & torg" .... och alltså även på stranden.
Det var ganska fascinerande att se när det bara myllrade ner scouter som kastade sig i havet.
Vi hade nämligen börjat undra varför det patrullerade badvakter på stranden? Nu fick vi svaret - de skulle ju vara där och på plats när stranden invaderades. Det var verkliogen scouter överallt och det var en häftig känsla att se och höra alla dessa språk och människor blanda sig tillsammans :-)

Plötsligt la sig en vuxen karl på alla fyra och började skvätta upp vatten på sanden. Ingen av oss fattade vad han höll på med. Sen visade det sig att han med stor lust och hängivelse skulle bygga ett sandslott.... och inte vilket sandslott som helst! Folk stannade upp och beundrade hans konstverk och han berättade gärna om vad det var för något och hans tankar runt detta.
Samtidigt som han på sin Texas-dialekt snackade med alla förbipasserande människor så hade vi ett gäng holländare bakom våra solstolar, några indier framför oss och några andra nationaliteter till höger och vänster om oss.
:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0