Första dagen i backarna

Vi har haft en underbar första dag i backarna.
Solen var framme i stort sett hela tiden den var uppe (det skymmer ganska snabbt här). På toppen blåste det men nere var det i stort sett vindstilla.

Erik var lite osäker till en början men plockade snart fram sina "ryggmärgs-kunskaper" och från att ha totalvägrat andra backar förutom barnbackarna så for även han ner för alla de andra som vi åkte senare under dagen.

Ellen fixade det direkt och svischade ner för backar i alla de färger :-)

Att det tar på krafterna förstod och såg vi framåt eftermiddagen då båda barnen - men framför allt Erik - var trötta som fån. Till slut stod Erik mitt i backen och konstaterade att han inte orkade mer. Inga muskler fannas att uppbringa *hahaha*.

Vi fattade då att det fick räcka för dagen och vi drog oss hemåt till stugan. Det är i sådana lägen man uppskattar att man bor nära :-)

Väl hemma byggde vi snöborgar och hade snöbollskrig. Jag fixade varm chokladmjölk som vi drack utomhus under tiden som Martin stack till affären för att kompletteringshandla. Att han inte höll på att komma ut från parkeringsplatsen utan bara stod där och spann (typ 20 meter från oss) det uppfattade vi aldrig. Vi tyckte bara att han tog god tid på sig *hehe* ;-)

När Martin kom tillbaka gick vi en runda och kollade in omgivningen och hittade ett bageri som säljer nybakt bröd på morgnarna. Dit ska Martin gå imorgon bitti :-)

Ellen tyckte däremot att det räckte för idag och bytte om till sin onepiece och satte sig och kollade på film i soffan :-)














Är det detta man kallar snöhäng? ;-)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0