Mina fötter på en hemsida

Jag njuter fortfarande!
Har fått en underbart skön massage idag!

Jag kom i god tid och möttes av en av systrarna som har det. Det är två thailändska tjejer/kvinnor som äger stället. Vi började prata om ditt & datt och helt plötsligt undrar hon om de får lov att fotografera när de tvättar mina fötter. Ööhh???
Får sedan veta att de tydligen alltid tvättar fötterna på sina kunder innan de klär av sig och får lägga sig på massagebänken. Vet inte om det finns någon djupare tanke bakom eller om det bara är en smart täckmantel för att garanterat slippa fotsvettssluktande fötter under behandlingen? Hur som helst så var det jätteskönt. Inga bilder på ansikte och kropp alltså utan bara mina fötter. Hann tänka att om jag vetat detta kunde jag ju piffat till det hela med lite nagellack..... men vem kunde ana när man steg upp i morse att mina fötter skulle fotograferas och hamna på en hemsida?

Jaja, jag fick klä av mig och sedan lägga mig på mage. Då frågade de försiktigt om de fick ta några bilder till när en av tjejerna masserade min rygg.
Herregud, jag skulle inte ha ätit allt det där godiset de sista veckorna *ångest*.
Jag tvekade och då förklarade de att fokus naturligtvis skulle vara på tjejen som masserade och att ingen skulle se att den andra var jag. OK... nu har jag ju avslöjat det iofs.....
Foto togs och helt plötsligt känner jag att de sätter något i min hårklämma. Hahahaha :-) Lite styling.... en pappersblomma i håret - allt för att piffa till det hela :-)

Till slut sätter vi igång och jag låg där och önskade att tiden aldrig skulle ta slut! Vilken massage!!! Helt fantastisk och underbar!
Fick extra tid eftersom jag varit med på fotona så jag låg där och blev knådad i 90 minuter. :-)


Kommentarer
Postat av: Tanja

åhhh, jag är så avundsjuk på dig och då menar jag inte pga att du blev fotograferad :-) utan 90 min massage. Jag har ju själv nyligen jobbat på spa men nackdelen där är att jag själv aldrig hann med att bli knådad. Så många andra som hade förtur :-( typ gäster.

Kram

2011-02-04 @ 14:07:07
URL: http://www.kezodouglas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0