Söndagsseg

Idag känner jag mig fruktansvärt söndagsseg. Trött, lite småirriterad och kanske lite deppig för att helgen redan är över.
Man försöker i alla fall utnyttja största delen av helgen och få ut så mycket kvalitetstid med familjen som möjligt.
Idag bestämdes det att vi skulle åka till badhuset allihop och där skulle vi träffa familjen Fling från Rinkaby.
Vi lyckades kana oss fram på isgatorna och kunde till slut njuta av bad och bastu på Tivolibadet.
Bastu är ju något som jag definitivt njuter av. Är ju hur underbart som helst! Total avkoppling! :-)

Efter några timmars bad så bestämdes det att vi skulle ta en runda inom MC Donalds innan vi till slut landade hemma hos oss för lite kaffe.
Hela dagen har rusat fram och nu är det mörkt ute och redan kväll. Vart tog denna dagen vägen? Hann ju knappt vakna förrän det var kväll igen.

I duschen på badhuset träffade jag en tjej som jag och Ellen träffade förra gången vi var där och simmade. Det var ju ett tag sedan om man säger så men tydligen kände hon igen mig och själv fick jag gå på rösten eftersom jag stod där utan glasögon och hon bara var en suddig gestalt för mig *hahaha* :-)
Tänk vad man hinner snacka mycket under tiden man gnuggar sig med schampo, balsam och tvål :-)
Kändes lite märkligt att stå där nakna i duschen och prata precis som om man satt på ett café och drack en latte *hahaha*.

Kvällen ikväll kommer att tillbringas i soffan. Ångrar att jag inte hyrde en ny film som jag kunde se eftersom min snickarfanatiske man har betsämt sig för att åka och snickra *suck*.

Förresten..... idag är det söndag. Det var idag den där möbeln han håller på att hamra på skulle vara klar. Efter att ha sett bilduppdateringen på hur långt han hunnit så känner jag att mitt slutdatum känns mer realistiskt - vid sportlovet v.8. Vi får väl se.... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0