Vem kan man lita på?

Herregud, ibland undrar man ju hur saker och ting kan vara möjliga!!!
Blev just uppringd av Kvinnokliniken på sjukhuset här i stan.
Kommer ni ihåg att jag berättade om mitt cellprov som jag fick ta om?
Efter ett år (tog första provet 2009) blev jag uppringd om att man hittat otydligheter och vissa förändringar i det. De ville ju att jag skulle komma in så fort som möjligt för att ta om det. Det visade ju sig sen att det inte fanns några förändringar. Tja, falskt alarm eller vad man nu ska kalla det. Jag reagerade ju då på att det var ganska sent att "komma på" detta ett år senare.

Kvinnan som jag just pratade med berättade att hon ville ha in mig för ny provtagning på Kvinnokliniken så fort som möjligt då man återigen tror sig ha hitta cellförändringar! Men hallå?! Först får man ett resultat och sen ska man ändå inte kunna lita på det?
Hon berättade att de gjort en efterkontroll och granskat mitt prov lite mer eftersom det funnits förändringar tidigare och då upptäckte man nu igen att det fanns otydligheter *suck*.
Detta hade jag ju helt släppt. Trodde det var ett avslutat kapitel :-(

Fick dock en komisk bild i huvudet då hon sa att de skulle "föra upp ett mikroskop för att kunna göra en noggrannare undersökning" *hahahahaha*. Vilken tur att tekniken gått framåt!!! ;-)
Tur att man kan skämta om det i alla fall :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0