Biltvätten är vårt söndagsnöje

Igår kväll var svärföräldrarna här och åt middag. Eftersom de aldrig grillar hemma (fattar inte hur de klarar sig utan att grilla!?) så blev de så klart grillat på menyn. Det konstiga är att de tycker så mycket om grillat men inte tror sig klara av det själva.

När de skulle köra hem ville Martin passa på att ta med sig Arne till biltvätten för att ge honom en introduktion i hur dessa (Car Wash 24 h) fungerar.
För Martin har det ju blivit en vändpunkt i hans liv. Här tvättas det bil en gång i veckan!
Arne har länge velat testa men är väl lite feg för att våga testa själv.
Både barn och vuxna var lite på hugget i går kväll så det hela slutade med att alla hoppade in i bilarna och följde med. Snacka om söndagsnöje ..... titta på när bilen blir tvättad! ;-)

Man stoppar ju in poletter och om Ellen eller Erik är med så brukar de sköta nedräkningen och hålla Martin uppdaterad hur han ligger till rent tidsmässigt. Redan innan Arne hunnit stoppa in första poletten så började Britt stressa på honom *hahaha*

"- Arne! Skynda dig nu! Arne! Du kan inte stå där och söla dig! Arne! Du måste öka tempot!"

*hahahaha* Det gick ju inte att hålla sig för gapskratt! :-)

Vi måste ha sett ut som världens knasar när vi alla stod där och glodde på när bilarna blev tvättade. Folk undrade nog om vi inte hade något bättre för oss en söndagskväll. Typ... skaffa er ett liv, eller nåt ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0