Fallens dag

Imorse körde vi vidare från Lidköping till Trollhättan. Vi visste att det var Fallens dag och att de skulle öppna dammluckorna till de gamla fallfårorna. Detta gör de en gång om året (och det råkade vara just denna helgen) och firar det med festival :-) Liv och rörelse och massor av aktiviteter. Lite likt våra Kristianstadsdagar.

Det var verkligen en mäktig upplevelse att stå där ovanför dammluckorna och se med vilken kraft vattnet for fram. Naturens makter!

Idag har det varit en solig dag och Basti har sökt sig till skuggan. Iofs var det mycket folk i staden men det var egentligen inte pga av det som det gick långsamt framåt utan det var snarare pga att vi blev stoppade hela tiden av folk som var helt förtrollade av Basti.
Jag lovar att jag hade kunnat färga håret blått och gått med kortkort kjol (och det mina vänner - hade varit en syn för gudarna ska ni veta *hahaha*)och ändå hade ingen lagt märke till mig.
Folk kom fram och ville fråga om honom och rasen, klappa honom, beundra honom och bara titta på honom.
Basti är väldigt skön på det sättet att han i dessa situationär är så otroligt cool. Han väljer väldigt noga vilka människor han vill ödsla sin tid på. Folk kan truga, kalla och locka men vill Basti inte hälsa så gör han inte det. Då sitter han bara kvar och sträcker nosen i vädret eller lägger han sig ned med frambenen i kors och tittar åt ett annat håll. Lite kungligt ;-)
Idag gick vi förbi några killar varpå den ena sträcker fram sin hand och vill hälsa på Basti när vi går förbi. Det komiska är att Basti ser honom men dissar honom totalt och kille blir aningen snopen *hahaha*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0