Martins sommarpresent

Tyckte att Martin skulle få en sommarpresent (även om det inte riktigt är sommar än). Lika bra att få den redan nu så att den kan komma i bruk :-)



Har varit runt och kollat olika grillar och återigen har jag hamnat i en djungel. Det finns hur många olika typer av grillar som helst! Jag kunde dock begränsa mitt sökande eftersom jag sållade bort alla gasolgrillar. Martin är en kolgrills-älskare ut i fingerspetsarna.
Nu i efterhand gick jag i fel ordning........ jag började att kolla Weber-grillar. Det skulle jag inte gjort för efter det så verkade alla andra skrangliga.
Förr om åren har vi "investerat" i en ny klotgrill för ett par hundralappar varje år. I slutet av säsongen har den varit både rostig och förfallen. Det var därför jag kom på att faktiskt investera i något som kan hålla längre än i ett år. Det får vi verkligen hoppas att den här gör!!!

Det slutade alltså med en:

Weber One-Touch Premium Special Edition 57 cm

Herregud! Varför ska det vara så långa namn???
Fick till lite extra "lull-lull" också :-)

Var lite osäker på om Martin skulle dum-förklara mig som gick och köpte en sådan grill eller om han faktiskt skulle bli glad. Det blev det senare:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0